ZŠ Jílové - "Škola pro radost"

Jarní výzvy - brožura

11.05.2021 11:57
V této brožurce najdete fotodokumentaci vybraných důkazů o plnění jednotlivých jednotlivých jarních výzev připravených Ekotýmem. Nejvíce jsme jich získali z pozorování jarních květin (jsou to důkazy toho, že jaro opravdu přichází, i když zima letos poměrně dlouho vzdorovala), z pozorování jarních bezobratlých, z malování kamínků a z úklidových akcí.
Žáci se o výzvách dozvídali prostřednictvím svých třídních učitelek a učitelů, přes facebookový účet školy, přes stránky Ekotýmu i pomocí školní vitrínky na náměstí. Zapojila se řada z nich, jak z prvního stupně, tak ze stupně druhého. Některé výzvy byly lákavější a zapojilo se do jejich plnění poměrně dost žáků, jiné naopak propadly - to už se tak někdy stává.
 
Při listování tímto sborníčkem přejeme poučení i inspiraci
 
Ekotým ZŠ Jílové u Prahy
 
Při listování tímto sborníčkem přejeme poučení i inspiraciV této brožurce najdete fotodokumentaci vybraných důkazů o plnění jednotlivých výzev. Nejvíce jsme jich získali z pozorování jarních květin (jsou to důkazy toho, že jaro opravdu přichází, i když zima letos poměrně dlouho vzdorovala), z pozorování jarních bezobratlých, z malování kamínků a z úklidových akcí.
Při listování tímto sborníčkem přejeme poučení i inspiraci

Kontakt

Ekoškola ZŠ Jílové

Komenského 365
Jílové u Prahy
25401

tel. 241 951 210
mob. 607 635 460

Vyhledávání

© 2010 ZŠ Jílové u Prahy "Škola pro radost"

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode